Hartelijk dank voor het gebruiken van Implant Direct producten. Implant Direct ontvangt graag feedback over haar producten. Om de prestaties van onze producten voortdurend te kunnen verbeteren en aan alle wettelijke eisen te voldoen verzoeken wij u vriendelijk om ons klantenserviceteam te bellen op +31 (0)30 25 998 25. 
 

Implant Direct verstrekt een vervangend product voor falende implantaten die aanvankelijk stabiliteit verkrijgen maar vervolgens tot maximaal vijf (5) jaar na de plaatsing moeten worden verwijderd. Voor dergelijke falende implantaten wordt ter vervanging een 'soortgelijk' implantaat verstrekt, waarbij wij uiteraard uitzonderingen maken voor wat betreft de diameter en/of lengte van het implantaat. Na ontvangst op ons kantoor van het volledig ingevulde garantieformulier met het gereinigde en gesteriliseerd product wordt binnen drie weken het vervangende product geleverd. 

 

Een garantieclaim indienen: 
Wij verzoeken u een retourzending van te voren telefonisch +31 (0) 30 25 998 25 of per mail info@implantdirect.nu aan te melden. Wij kunnen uw garantieretourzending alleen verwerken mits het voorzien is van een volledig ingevuld garantieformulier en het product is gereinigd en gesteriliseerd. Download hier het garantieformulier. Op onze leveringen zijn onze Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing. In artikel 9 treft u de voorwaarden voor garantie. 
Of 
In artikel 9 van de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden treft u uitgebreide bepalingen voor de garantieretourzendingen.