Over ons

Het in 2006 opgerichte Implant Direct was een pionier in het 'value segment' van de tandimplantaatindustrie. Implant Direct was een van de eerste fabrikanten van tandimplantaten die tandartsen hoogwaardige, door de FDA toegelaten tandimplantaten aanbood tegen de fabrieksprijs. 

 

Tegenwoordig kunnen klanten de producten van Implant Direct altijd en overal aanschaffen, op de manier die hun het best schikt. Orders kunnen persoonlijk worden geplaatst bij de vaste verkoper, telefonisch via ons speciale klantenserviceteam, of 24 uur per dag via onze gebruiksvriendelijke webshop. 

 

Implant Direct blijft tandartsen helpen om hun klantenzorg te verbeteren en hun praktijk te laten groeien met hoogwaardige, scherp geprijsde tandimplantaatoplossingen en complete hulpmiddelen voor patiëntvoorlichting en casusacceptatietraining. 

 

Productie Implant Direct: Made in the USA

Implant Direct vervaardigt haar producten in een moderne fabriek van 4200 vierkante meter in Thousand Oaks, Californië. 

 

Implant Direct: wereldwijd leverancier van tandimplantaten

Implant Direct verkoopt haar producten in meer dan 40 landen overal ter wereld. Wij verkopen rechtstreeks aan klanten in Canada, Europa en Australië en via distributiekanalen aan klanten in Azië, Latijns-Amerika, Rusland en het Midden-Oosten. 

 

Stuur voor meer informatie over Implant Direct in uw land een e-mail naar: info@implantdirect.nu

 

Implant Direct: een werkmaatschappij van Danaher

Implant Direct is een van de vele productiebedrijven in het portfolio van Danaher Corporation. In 2010 verkreeg Danaher Corporation een belang van 75% in Implant Direct, en in 2017 werd dit uitgebreid tot een belang van 100%. 

 

Als werkmaatschappij van Danaher maakt Implant Direct gebruik van de toolbox met leanproductie-instrumenten, -technieken en -processen van het Danaher Business System, waarmee de productkwaliteit continu wordt verbeterd en gewaarborgd.