Goede service vinden we heel belangrijk, daarom probeert Implant Direct op uw verzoek producten terug te nemen of om te ruilen. Wij verzoeken u een retourzending van te voren telefonisch +31 (0) 30 25 998 25 of per mail info@implantdirect.nu aan te melden. En bij de verzending het ingevulde retourformulier mee te sturen. Download hier het retourformulier. In artikel 5 van de Algemene leverings- en betalingsvoorwaarden treft u uitgebreide bepalingen voor de retourzendingen. 
 

Retourzending of ruilen van producten: 
Producten kunnen binnen 60 dagen na de leverdatum retour worden gezonden in de onbeschadigde en originele ongeopende verpakking. Producten moeten in aanmerking komen voor doorverkoop. Producten waarvan de “expiry date” korter is dan 24 maanden worden niet teruggenomen. Als er meer dan 60 dagen zijn verstreken moet een omwisselopdracht van gelijke of hogere waarde worden geplaatst. Alle producten van dierlijke en humane oorsprong worden niet teruggenomen, omdat Implant Direct de gecontroleerde opslag dan niet kan garanderen. 
 

Vervanging van producten: 
Een product wordt (gratis) vervangen als er sprake is van een aantoonbare fabricage- of etiketteringsfout. 
 

Fouten bij de productverzending: 
Indien er onjuiste producten zijn ontvangen die niet besteld zijn dus door een fout in de orderadministratie van Implant Direct, hoeven er geen retour verzendkosten te worden betaald (of ze worden opgehaald) en worden de juiste producten zonder verzendkosten alsnog verstuurd. 
 

Garantie op implantaten: 
Implantaten waarbij geen osseointegratie optreedt vallen onder ons Garantiebeleid
 

Garantie op chirurgische instrumenten: 
Implant Direct aanvaardt geen retourzending van boren of chirurgische instrumenten die uit de oorspronkelijke verpakking zijn gehaald en slijtage of roestvorming vertonen ten gevolge van hanteringsvariabelen die buiten onze macht liggen. 
 

Stuur bij een retourzending altijd het ingevulde retourformulier mee.